Catering.tym.cz E-shop

10.04.2010 04:14

Co umíme?
· Rauty podle Vašich individuálních požadavků na složení a cenu.
· Občerstvení na firemní porady, oslavy a konference.
· Občerstvení na Vaše rodinné párty
.
Dále nabízíme :
Potřebujete vyřešit stravování ve Vaší firmě dovozem jídel přímo k Vám na pracoviště ? Potřebujete zkrátit "courání" Vašich zaměstnanců na oběd a z oběda? Chtěli by jste zajistit stravování pracovníků na odpolední nebo noční směnu? Pořádáte společenskou nebo sportovní akci a nevyplatí se Vám z ekonomických důvodů vařit? Máte doma na starosti dospívající děti, hladového manžela, rodiče, tchýni, tchána nebo důležitou návštěvu? Vaříte si doma sami pouze pro jednoho nebo pro dva?

Odjíždíte na víkend na chalupu nebo chatu a nechcete celý víkend strávit u plotny?

To vše za Vás vyřešíme!

Z naší nabídky si dále můžete objednat salámové, sýrové nebo kombinované mísy
pro Vaši slavnostní příležitost, chlebíčky, jednohubky a další zboží vhodné k doplnění Vaší oslavy


Poradíme...
Přesto, že si tisíckrát opakujeme, že hosté přichází zejména kvůli nám, nedejme se zmýlit. Pokud jim nenabídneme pestré pohoštění, bude jejich pohled přes prázdný okraj talíře víceméně výmluvný. Co hostům nabídneme, záleží vždy na typu akce, na složení hostů, vážnosti a významnosti oslavy, kterou pořádáme.

Chcete svým hostům nabídnout jedinečný zážitek, kvalitní servis a chutné jídlo tak, aby mohli v poklidu vnímat atmosféru slavnostní události? Naše firma je schopna Vám z takovéto události udělat nezapomenutelný zážitek.

Způsob a forma slavnostního rautu
Rautové občerstvení má daný charakter formou občerstvení z tzv. nabídkových (bufetových) stolků . Ty mohou být připravené jako studený bufet, teplý nebo nápojový. Hosté si pokrmy sami vybírají a předkládají. Sortiment, který se u rautového pohoštění předpokládá by měl umožnit konzumaci bez příboru  případně jenom s použitím vidličky.
Rauty.
Plánujete pozvat své hosty při nějaké zvláštní příležitosti, jako je například výročí společnosti, slavnostní otevření sídla či pobočky firmy a nechcete je omezovat sezením u stolů a v pohybu po daném prostoru? Připravte pro ně raut či recepci.

Rauty se obvykle odehrávají v odpoledních hodinách nebo mezi 17. a 20. hodinou. Pro hosty není závazný čas zahájení a mohou i kdykoli odcházet; zdržet by se však měli alespoň dvacet minut.

Konzumace probíhá ve stoje a příbory nejsou obvyklé, protože nejčastější typ pohoštění je ve formě chlebíčků, chuťovek, obložených mís a banketek
Host si sám podává na připravené talířky. Nápoje roznáší personál.




Množství a varianty rautové nabídky
Při sestavování vhodných pokrmů se většinou předpokládá, že základní nabídka sortimentu bude složená ze studených jídel. Oficiálně se počítá s konzumací jídla na jednu osobu. Učebnicově se většinou vychází z těchto propočtů. Na jednoho hosta přibližně počítáme 150 až 200 g masa, 150 g zeleniny, 100 g ovoce, ½ porce sýrů, 1 porce moučníku a 3 porce příloh (chleba, pečivo). Z nápojů počítáme s aperitivem, 0,3 l piva, 0,2 l nealkoholických nápojů, 0,3 až 0,5 l vína. Poměr a nabídka jídel a pití je však na zvážení hostitele a záleží na charakteru akce , na předpokládané době trvání akce a samozřejmě na výši rozpočtu, který organizátor hodlá využít. Většinou každá cateringová společnost už má dopředu připravené velké množství variant nabídky. Raut se podobně jako slavnostní banket sjednává s personálem dopředu dohodou a schválením rozpočtu a nabídky zvolených jídel.

Pořádané akce
V životě lidském nastávají situace smutné i veselé. Řešíte kde oslavíte narozeniny manžela, manželky, přítele, přítelkyně, rodinných příslušníků, kamarádů či známých?Máte rádi vynikající jídlo, pití a příjemnou obsluhu? Obraťte se na nás. Vše potřebné obstaráme, podle počtu osob připravíme hostinu nebo ochutnávku.U nás máte možnost uspořádání veškerých oslav (svatby, oslavy, promoce, pohřební káry, výročí, školní srazy, ...narozeninové oslavy, rauty nebo ochutnávky).

Doprava...
Vaši objednávku doručíme podle Vašich požadavků 7 dní v týdnu a 12 hodin denně. K rozvážení Vašich objednávek využíváme vlastní vozidlo, které je zárukou, že Vaše objednávka bude doručena včas a v dokonalém stavu. Vaši objednávku na catering nad 5000,- Kč doručíme zdarma do vzdálenosti 30 km, na delší vzdálenosti účtujeme 11 Kč za jeden kilometr jízdy.

Doprava zdarma

Objednané zboží v hodnotě nad 500,- Kč vám po Olomouci a okolí zdarma dodáme
v rámci pravidelného rozvozu. Dopravu u objednávek nižších než 500,- Kč řešíme individuálně. Rozvozy probíhají denně včetně sobot, nedělí a svátků.


Pavel Kořínek

catering.olomouc@email.cz

https://catering.mypage.cz/


Toplink - katalog odkazů CZIN.eu Katalog-odkazů.czReklama pro webKatalog Internetový katalogwww.uvodnik.cz Katalog odkazů aaa-katalog.cz Internetový vyhledávač AHNE katalog Internetový katalog a vyhledávačToplink - katalog odkazůToplist: Bezplatná inzerce katalog www stránek Katalog stránek BUJ inkatalog, inkatalog.cz, katalog stránek, český katalog stránek, katalog obchodů, firem, eshopůInternetLink.cz Portál, katalog a vyhledávač internetových stránek.. Netroof.eu - Katalóg stránok a firiemNetroof.eu - Katalóg stránok a firiemPozri.sk - vyhľadávačSaspark.eu - katalogKatalogSmog.skKatalog web stránek Webatlas.czWestern KatalogXEX.CZ KatalogInternetový Katalog Seznam stránekSaspark.eu - katalogKatalog Rejsek.czSeo servis