Nebankovní americká hypotéka – nejnižší úrok v ČR

16.02.2010 07:33

Nebankovní úvěry a půjčky zajištěné nemovitostí pro všechny klienty, kteří nemohou žádat o úvěr v bance. Nenabízíme zpětný leasing, ale úvěr se zástavou, jako banky. To znamená, že majitelem nemovitosti je až do úplného splacení úvěru klient! U naší nebankovní půjčky garantujeme úrok roční (nikoli měsíční, jako někteří konkurenční poskytovatelé nebankovních půjček), a to od 9,9% p.a.!
Dobu splatnosti si u nás můžete zvolit jako v bance, tzn. až 20 let! Nenahlížíme do žádných registrů, ani dodatečně nepožadujeme po žadateli výpis z CBCB či registru Solus! U podnikatelů nevyžadujeme doložení bezdlužnosti vůči FÚ, SSZ, ZP apod. Odhad nemovitosti u nás žadatelé o půjčku předem neplatí!

 

finance@doubleinformation.cz

www.doubleinformation.cz


Toplink - katalog odkazů CZIN.eu Katalog-odkazů.czReklama pro webKatalog Internetový katalogwww.uvodnik.cz Katalog odkazů aaa-katalog.cz Internetový vyhledávač AHNE katalog Internetový katalog a vyhledávačToplink - katalog odkazůToplist: Bezplatná inzerce katalog www stránek Katalog stránek BUJ inkatalog, inkatalog.cz, katalog stránek, český katalog stránek, katalog obchodů, firem, eshopůInternetLink.cz Portál, katalog a vyhledávač internetových stránek.. Netroof.eu - Katalóg stránok a firiemNetroof.eu - Katalóg stránok a firiemPozri.sk - vyhľadávačSaspark.eu - katalogKatalogSmog.skKatalog web stránek Webatlas.czWestern KatalogXEX.CZ KatalogInternetový Katalog Seznam stránekSaspark.eu - katalogKatalog Rejsek.czSeo servis