NEOBUX

27.03.2010 05:13

Příjem z internetu bez vstupních investic pomocí PTC neobux!

 

Největší předností je okamžitá platba (během několika minut). Záporem je malý počet reklam. Pro větší bezpečnost umožňuje použít dvě hesla. Druhé heslo (Secondary Password) je nepovinné, pokud jej nechcete použít, stačí kolonku nevyplňovat. Pro zobrazení reklamy je třeba kliknout na červený bod na zvoleném řádku. První minimální platba je 2 $ a pro další výběry se vždy o 1 $ zvyšuje až do 10 $, pak je tato minimální platba stálá.

 

Referralové se nekupují, ale pronajímají. Platí se z konta nájmu (Renting Balance), do kterého se mohou zaslat peníze z AlertPay nebo přímo z účtu klikačky. Plný honorář za klikání referralů obdržíte jen pokud aktivně klikáte. Při odkliknutí menšího než maximálně dostupného počtu reklam se úměrně snižuje i zisk z referralů. Během doby pronájmu máte úplný přehled o aktivitě referralů (počtu kliknutí, posledním kliknutí a době vypršení pronájmu). Pronájem jednotlivých referralů lze prodloužit za zhruba 90% nákupní ceny, neaktivní lze za 0,2 $ vyměnit, pokud nekliká déle jak 30 dnů, je vyměněn automaticky. Pro prodloužení životnosti pronajatých referralů lze použít automatickou platbu (AutoPay). Pokud referral klikne, odečte se z vašeho účtu příslušná částka na prodloužení pronájmu o jeden den a pronájem se o den prodlouží. Pokud neklikne, nic se nestane. Funkci lze použít, pokud zbývá alespoň 20 dnů pronájmu a snižuje cenu pronájmu o 10 %.
Po 30 dnech nečinnosti je účet pozastaven (lze jej na požádání obnovit), po 60 dnech nečinnosti je zrušen.

Pokud vám nevadí delší doba klikání pro první platbu nebo si nakoupíte referraly, lze ji klidně doporučit. 

Osobně odzkoušeno, SKUTEČNĚ OPAKOVANĚ SPOLEHLIVĚ PLATÍ !


Toplink - katalog odkazů CZIN.eu Katalog-odkazů.czReklama pro webKatalog Internetový katalogwww.uvodnik.cz Katalog odkazů aaa-katalog.cz Internetový vyhledávač AHNE katalog Internetový katalog a vyhledávačToplink - katalog odkazůToplist: Bezplatná inzerce katalog www stránek Katalog stránek BUJ inkatalog, inkatalog.cz, katalog stránek, český katalog stránek, katalog obchodů, firem, eshopůInternetLink.cz Portál, katalog a vyhledávač internetových stránek.. Netroof.eu - Katalóg stránok a firiemNetroof.eu - Katalóg stránok a firiemPozri.sk - vyhľadávačSaspark.eu - katalogKatalogSmog.skKatalog web stránek Webatlas.czWestern KatalogXEX.CZ KatalogInternetový Katalog Seznam stránekSaspark.eu - katalogKatalog Rejsek.czSeo servis